Välkommen till vår kunskapsbank

Här har vi samlat artiklar, presentationer och annat material för dig som vill veta mer om vårt arbete och den forskning som ligger bakom. Vi är i grunden ett kunskapsföretag och brinner för forskning. En naturlig del av detta är också att dela med sig av kunskap. Därför håller vi regelbundet utbildningar och gör här tillgängligt ett urval av texter, fritt för alla som vill att läsa.

Loading...

FAQ

– här finns svar på frågor som rör våra produkter och din beställning.

Lär dig mer

– här finns information om svampar och annan rolig eller spännande biologisk fakta

Läs mer
Läs mer

Anmäl dig gärna till en av våra utbildningar!

Vi erbjuder heldagsutbildningar inom byggnadsrelaterad mikrobiologi. Utbildningarna riktar sig exempelvis till konsulter som jobbar med inomhusmiljö, skadeutredare, fastighetsförvaltare men också alla andra som vill ha mer förståelse för mögel och hälsa inom byggnadsrelaterad mikrobiologi såsom skolrektorer, förvaltare och mäklare.

Läs mer

Artiklar

Vi har samlat artiklar som vi har skrivit genom åren. Lär dig mer om exempelvis fungicider och partiklar i inomhusmiljö.

Läs mer

Presentationer

Ta del av presentationerna från våra workshops och utbildningar. Oavsett om du var på plats, eller om du bara är nyfiken.

Läs mer

Praktiska fall

Texterna beskriver exempel på hur det arbete vi gör påverkar riktiga människor i verkliga situationer.

Läs mer

IPM for dummies

IPMär en viktig del av Europaparlamentet och Rådets direktiv för att uppnå en hållbar användning av bekämpningsmedel. Verkar det komplicerat? Kolla vår presentation om vad IPM är och hur vi kan hjälpa dig att navigera den nya lagstiftningen från 2014.

Till presentationen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Anmäl dig

Kontakta oss

Vi svarar gärna på frågor. Använd formuläret eller ring till kontoret på 031-786 26 67.

Tack för ditt meddelande. Det har skickats.
Det gick inte att skicka ditt meddelande. Vänligen försök igen senare.